Ventiloconvectoren met biocide filter

Nieuwe woningen zijn uitermate goed geïsoleerd en worden uitgerust met een modern ventilatiesysteem. Het ventilatiesysteem brengt verse lucht binnen in de woning, en voert de gebruikte lucht af.

De ventiloconvectoren van ClimaSolar werden ontwikkeld om een maximum aan comfort te bieden voor de gebruiker:

Maar… stofophoging in de woning en het menselijk lichaam zijn belangrijke bronnen van bacteriële ontwikkeling en vormen een microbiologisch risico voor de bewoners. Deze micro-organismen zijn vaak oorzaak van tal van gezondheidsproblemen zoals irritaties (ogen, keel en huid), allergische tot toxische reacties (ademhalingsmoeilijkheden, astma, hoofdpijn en griepsymptomen) en in bepaalde gevallen zelfs infecties.

Daarom worden alle ventiloconvectoren van ClimaSolar uitgerust met Air’Suite® biocide filters. Met deze filters worden bacteriën heel efficiënt uit de binnenlucht gedeactiveerd. Deze G2-filters zorgen er voor dat 50% van micro-organismen onmiddellijk worden gedood, en zelfs 100% binnen de 30 uur na de passage doorheen de filter.

Air’Suite® biocide filters zijn heel eenvoudig te onderhouden. Het volstaat om ze regelmatig te stofzuigen en om de paar maanden in een lauw sopje af te spoelen om hun werking op peil te houden.

Een propere en gezonde binnenlucht is het resultaat.